čtvrtek 3. listopadu 2016

Balíček z Turecka do Česka a zpět

Mám v hlavě malý projekt a na ten potřebuju najít způsob jak dopravit levně a rychle balíček z Turecka do Česka.

Jak jsem si tak nad tím lámala hlavu, asi jsem do vesmíru vyslala nějakou zprávu, která se mi vrátila s odpovědí v podobě e-mailu. 

V e-mailu mě oslovila zásilková služba s tím, že by se mnou rádi udělali rozhovor:)
No není to náhoda? Hned jsem to běžela povědět manželovi a ten byl v šoku jak velké dítě štěstěny jsem:)

S Tureckou poštou PTT mám sice dobré zkušenosti, ale někdy jim trošku dlouho to dodání trvá a tak Delibarry mi přišla jako dobrá i cenově přijatelná alternativa:)

Až odešlu první balíček, ráda se s vámi podělím o zkušenosti.




No a tady je ten rozhovor se mnou:)

Přeju vám hezké čtení.



Hezký den, Míšo. Jak jste se dostala až do Turecka, konkrétně do Antalye?

Také přeji hezký den v DeliBarry. :)
Vlastně jsem nikdy nepřemýšlela o tom, že bych žila v Turecku. Dle mého názoru to byla souhra náhod a také z velké části osud. Mé první kroky směřovaly na Severní Kypr, kde jsem nějakou dobu pracovala a seznámila se s mým manželem. Manželova rodina žila a nadále žije v Antalyi. Když jsem do Antalye přijela poprvé tak to byla láska na první pohled. Byl to pro mě ráj. Krásné počasí, moře, čerstvé ovoce a zelenina, úžasní lidi a žádný shon co jsem znala z Čech. Věděla jsem, že tady chci žít. Nedávno jsem propadla nostalgii a o mé cestě na Kypr a mém životě v Turecku  napsala článek na můj blog – Moje Turecko.
Celý článek najdete zde:

1 komentář:

Unknown řekl(a)...

Dobry den, dlouho uz sleduji Vas profil, opisuji si gramatiku a podobne. Chtela bych se zeptat, zda na s tou prepravou mate uz nejakou zkusenost? Chteli by jsme s pritelem poslat neco jeho rodine a ksem moc rada, ze jsem nasla tento zpusob na Vasich strankach. Dekuji Tereza Burgrova