středa 7. října 2015

Intenzivní kurz turečtiny v Antalyi


LISTOPAD/PROSINEC 2015


Cena zahrnuje:

  • 5x ubytování v Antalyi
  • 5x polopenze
  • intenzivní kurz (celkem 16 hodin)
  • Zaměření kurzu je indviduální dle potřeb studenta.

Cena nezahrnuje:

  • letenku
  • transfer 
  • cestovní pojištění
Nabídka platí po celý listopad a prosinec 2015.


Pro více informací: michaelacanbulat@gmail.com



Svým pobytem v Antalyi spojíte příjemné s užitečným. Část dne můžete věnovat studiu a část dne poznávaním města, relaxováním atd.

Pro inspiraci všem, kdo se učí turecky a nebo to mají teprve v plánu, přikládám s dovolením mé studentky Veroniky její osobní příběh o jejích začátcích s turečtinou a motivaci, která ji u studia stále drží.



Moje turecké začiatky alebo ako naozaj spoznať moju druhú (tureckú) rodinu.

Nikto by nepovedal ako sa dokáže niekedy osud poprekrúcať a kde presne skončíme. Keď som sa spoznala zo snúbencom nikdy by som nepovedala, že sa budem učiť turecky a snažiť sa dorozumieť niekde ďaleko. Postupom času každý chce vychádzať čo najlepšie so svojou budúcou druhou rodinou. Hľadala som všade na internete výučbu turečtiny no tu kde bývam veľká ponuka nie je. Objednala som si pár základných kníh na základnú slovnú zásobu ale ani to mi nestačilo. Jedného dňa sa mi podarilo ani neviem ako nájsť Turečtinu „Made by MISHI“. Pokúsila som sa skontaktovať Michaelu a som veľmi šťastná, že som to urobila. Každou hodinou a lekciou s ňou som sa chcela toho naučiť viac a viac. Postupne som začala navštevovať priateľovu rodinu v Turecku. Začiatky boli a sú veľmi ťažké, pretože hoci sa učíte realita je úplne iná a musíte sa do toho jazyka proste dostať. Môžem povedať, že vďaka hodinám s Misou Canbulat pochopím stále viac a viac a dokonca začínam rozmýšľať (v duchu) Turecky hoci to nie vždy poviem na 100%. Turecko a hlavne Istanbul je pre mňa každým dňom druhým domovom, ľudia sú veľmi priateľský a pohostinný, je to určite úplne iný život hlavne pre nás ale keď človek tento život skúsi už iný chcieť nebude Chcem sa veľmi pekne poďakovať úžasnej osobe Michaele Canbulat, že má na nás trpezlivosť a s ochotou dokáže pomôcť.




Žádné komentáře: